"Hva er best?" får jeg spørsmål om. Det er et vanskelig spørsmål. Jeg har jo mine favoritter, men vet av erfaring at alle ikke har samme smak som meg, selv om det hadde vært veldig enkelt. Jeg svarer som sant er at jeg vanskelig kan svare på hva som er best for henne, men om hun har noen ønsker om hvordan en dildo skal være, vet jeg alt om hvordan de fungerer. Uten flere spørsmål forteller jeg litt generelt om de forskjellige egenskapene til dildoene og vibratorene.
Men vi har da mer enn dildoer å vise frem! Jeg tar frem noen vibratorer, som er litt annerledes. De kan spennes på underlivet og finnes i forskjellige utforminger. Noen er med en liten penis, andre uten og passer godt til å stimulere klitoris, under et samleie. En av jentene kaster seg over en av dem og spenner den på seg utenpå buksene, til venninnenes store begeistring. Hun liker den tydeligvis da hun plutselig utbryter, "Den måååå jeg ha!" Venninnene ser skeptiske ut, men bestemmer seg en etter en for at dette er noe de må prøve. Noen rynker på nesa og syntes tydeligvis dette blir for avansert mens andre igjen hyler av glede.
Jeg har fremdeles noen produkter igjen og jentene har mer enn gjerne lyst til å prøve og kjenne og lukte. De klemmer og diskuterer og spør om jeg ikke har med noe som de kan overraske kjæresten med…. Det har jeg selvfølgelig……
Timene går fort og jentene ser ut til å ha hatt det koselig og fortsetter diskusjonene. Jeg trekker meg tilbake etter nok et morsomt party.

 


Spennende leketøy hos erotikknett webshop

Denne siden er ©erotikknett.no