Stemningen er allerede høy når jeg kommer, jeg kjenner en av jentene som har samlet sammen venninnene sine som lenge har snakket om å ha et dildoparty. De fleste antar jeg at er rundt 25, men et innslag av den litt eldre garde er også å se. Rundt oss er det levende lys, og spente ansikter.
De lurer på hva i all verden jeg har å vise dem. Latteren sitter løst og de første kommentarene kommer allerede da jeg åpner vesken.
Jeg begynner med å ta frem noen oljer og spøker om at man kan da ikke hoppe rett over på godsakene, vi må da ha et vorspiel… jentene skjønner spøken og setter i et latterbrøl. Flaskene med oljer går rundt bordet, slik at alle får muligheten til å lukte og prøve om de vil det. De fleste finner en favoritt og diskusjonen er snart i gang om hva de tror gutta liker.
Jeg for min del, har begynt å fiske frem et par dildoer og prøver den mot nesetippen, før jeg sender den rundt. Etter hvert kommer dildoer av en kraftigere kaliber frem og jentene brøler ja dette begynner å likne noe, mens de andre foretrekker en mine, som sier at dette var svært og kaster seg over de noe mindre. Stemningen er lett og latteren sitter løst.

Et dildoparty skal være hyggelig, morro og lærerikt.
Vi ønsker selvfølgelig at dere som deltar på partyet også handler, men viktigst av alt, er at det er en positiv opplevelse for dere.
Dersom du er nysgjerrig på hva som vises frem, kan vi anbefale en titt innom erotikknett for å se Norges bredeste utvalg av sexleketøy av høy kvalitet.

 


Spennende leketøy hos erotikknett webshop

Denne siden er ©erotikknett.no